El Comitè d’Agermanament de Godella prepara noves activitats

Dilluns, 05 Novembre 2018 13:00 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 115 vegades

Amb l’inici de curs també es va reprendre el treball del Comitè d’Agermanament de Godella amb els pobles del món, presidit pel regidor de l’àrea, Paco Aràndiga.

El darrer 19 de setembre es va celebrar una reunió de coordinació per preparar les activitats que tindran lloc durant els propers mesos. En primer lloc, la Jove Orquestra del Sagrat Cor realitzarà el proper 2019 la seua visita a França, on rebrà l’Orquestra de l’École de Musique.

D’altra banda, el director de l’IME (Institut Médico-Educatif) té previst la seua visita a Godella durant el trimestre vinent. Tornarà a França amb el personal de Koynos, que aniran uns dies a conèixer el centre.

A més, com ve sent habitual els darrers anys, els membres del Comitè d’Agermanament de Godella i representants de l’Ajuntament participaran en els Marchés de Noël, els dies 24 i 25 de novembre a Bailly i l’1 i2 de desembre a Noisy le Roi.

Per últim, en la reunió del comitè es va parlar d’altres activitats que queden pendents i que podrien realitzar-se en un futur, per exemple en l’àmbit esportiu: bàsquet femení, pàdel, ciclisme o bàdminton.

També Encamp podria rebre els Claveles Rojos per a un concert, i està previst la celebració durant el proper trimestre del cap de setmana de l’esquí.

En un altre ordre de coses, cal recordar i destacar que ja és efectiu l’agermanament del municipi italià de Lanuvio amb Godella i Burjassot. Un pacte que es materialitza al voltant de la figura del tenor Giaocomo Lauri-Volpi, originari de Lanuvio i que va viure junt amb la seua dona, la soprano alicantina Maria Ros, a Burjassot, on va morir. Està soterrat al cementeri de Godella.

Tant Godella com Burjassot ja havien aprovat inicialment esta unió en respectives sessions plenàries l’any passat. El regidor d’Agermanament de Godella, Paco Aràndiga, es va congratular d’esta unió, i es va referir a les paraules expressades pel comitè d’agermanament: «per fi Godella fa honor a un dels seus fills més cèlebres». En breu es prepararan els actes protocol·laris de signatura entre els representants dels distints municipis.

Des del Comitè d’Agermanament de Godella vos conviden a seguir totes les seues novetats a la seua pàgina web i xarxes socials, així com a participar de les activitats i demanar informació per conèixer-los de més a prop.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.