Les ONGs Solidaris per Burkina Faso, NED, SAIM i Amics de Don Ursi presenten els seus projectes a Godella

Dimarts, 06 Novembre 2018 10:50 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 106 vegades

Com cada inici de curs des de fa més de 25 anys, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Godella estudia els projectes de les organitzacions que concorren a les ajudes de solidaritat internacional que este consistori atorga. 

En esta ocasió han estat quatre les ONG que han sol·licitat esta ajuda, explicant quins seran els projectes que duran a terme als distints països en què treballen.

En primer lloc, l’ONG Solidaris per Burkina Faso ha demanat l’ajuda per treballar en la construcció de la tercera fase d’una escola pública de Primària al poblat de Kogho, en Tamasco. 

L’associació d’Amics de Don Ursi, que treballa a la zona de El Bañado-Tacumbú (Asunción, Paraguay), durà a terme un pla de comunicació i participació de CAMSAT -la seua ONG germana- en el projecte de la franja costera d’esta zona.

La fundació NED (Neurocirugia, Educació i Desenvolupament), construirà i dotarà de mitjans un institut clínic a Zanzíbar (Tanzània). A més, tenen previst l’adquisició d’un ecògraf i sondes per realitzar les intervencions quirúrgiques. 

Per últim, SAIM (Solidaritat i Ajuda a la Infància en Madagascar), han presentat un projecte per construir dos aules de Primària per a uns 100 xiquets i xiquetes en el poblat d’Antanisoa i així garantir l’educació i afavorir la integració social dels infants.

El regidor de Benestar Social, Voro Soler, ha destacat que «l’Ajuntament de Godella és un dels pocs de tot l’Estat espanyol que ha mantingut estes ajudes, malgrat la crisi, i és una de les coses que ens fa estar ben orgullosos del treball que s’està realitzant en esta àrea».

Des de l’àrea de Comunicació, s’ha fet un treball per promocionar els projectes i les iniciatives de totes les ONG amb que cada any col·labora el poble de Godella. Es va fer una ronda d’entrevistes a la ràdio municipal. I, després, estes entrevistes han quedat reflectides als successius BIMs.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.