UGT torna a interposar denúncia davant la Inspecció de Treball contra l'Ajuntament de Massamagrell

Dimecres, 14 Juny 2017 12:10 Escrit per  UGT País Valencià Publicat en Massamagrell-VAL Vist 187 vegades

A mitjan 2015 els representants dels treballadors (funcionaris i Laborals) van designar als Delegats de Prevenció que legalment els corresponia i fins avui no s'ha formalitzat actes, ni registrat les mateixes en la Conselleria, ni s'ha constituït legalment el CSS.

El nostre Sindicat a través de la Secció Sindical des de fa molt temps, anem reclamant a este Ajuntament la normalització de l'estructura preventiva, a més de les actes dels delegats de prevenció "que ha d'estar registrades en la Conselleria" perquè puga començar a funcionar d'una forma legal el Comité de Seguretat i Salut i així tenir una estructura preventiva, que tinga elaborat un Pla Preventiu i aprovat en el si del Comité de Seguretat i Salut, que protegisca els drets en seguretat i salut dels treballadors/as.

La responsabilitat hauria de recaure en el Sr. Alcalde, però en este ajuntament les coses funcionen de manera diferent, ja que la responsabilitat de Prevenció de Riscos recau en el regidor de personal Damián Crespo.

Per esta conseqüència que indiquem, si no no existixen els delegats legalment, no està constituït el CSS.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimecres, 14 Juny 2017 12:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.