L’Ajuntament de Massamagrell celebra el lliurament de les “X Distincions Vila de Massamagrell”

Dimecres, 12 Juliol 2017 14:11 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 157 vegades

Amb motiu de les Festes Fundacionals 2017, el proper 13 de juliol se celebrarà, com tots els anys, el lliurament de les “X Distincions Vila de Massamagrell” en les diferents modalitats de mà de l’alcalde del municipi, Pep Galarza. 

El primer premi que es concedirà fa referència a una persona que destaca per la seua trajectòria professional i personal. En aquest cas, enguany el guardonat és la guionista i escriptora valenciana Fani Grande Serrano. L’Ajuntament de Massamagrell li ha concedit aquesta distinció per la seua dedicació en el món literari i la seua capacitat de connectar amb milers de persones, no soles de la Comunitat Valenciana, sinó també a nivell estatal. 

El segon premi es concedeix a una associació o entitat de la localitat que s'ha distingit per la seua labor social. L’Associació de la Dona de Massamagrell es va crear fa 25 anys amb la ajuda del treballadors de la Mancomunitat de l’Horta Nord. Va sorgir per a realitzar activitats en pro de les dones del municipi, com la Setmana de la Dona, que té un gran èxit participatiu i una influencia positiva en la vida de les dones de la localitat. 

La tercera distinció va dirigida a una institució per haver col·laborat en l’impuls i la transformació del nostre poble. En aquest cas es tracta de l’Associació Camino del Santo Grial, que té per objectiu la construcció i el funcionament del Camí del Sant Grial, una ruta de caràcter turístic, lúdic i esportiu. Massamagrell és l’última parada abans d’arribar a la catedral de València. El camí dóna a conèixer el poble, el patrimoni i la gent de Massamagrell amb l’objectiu d’atraure turisme i beneficiar la localitat, econòmica i socialment. 

Per últim, El Meridiano, el periòdic de l’Horta, ha sigut el quart guardonat amb la Distinció Vila de Massamagrell per haver contribuït a portar el nom de Massamagrell més enllà del nostre terme. És un periòdic creat en 2014, i que hui en dia arriba mensualment a 25 pobles repartits entre les dos hortes, i a tots en la seua versió web. Té una tirada en paper de 18.000 exemplars i 3.500 visites diàries a la web. 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.