Torna TASTA’M, 2ª Ruta de la Tapa a Massamagrell

Dijous, 13 Juliol 2017 09:24 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 244 vegades

Torna una nova edició de la Ruta de la Tapa a Massamagrell, organitzada per l’Ajuntament i la Regidoria de Comerç. Després de l’èxit de la primera edició, enguany es torna a repetir des del dies 14 fins al 23 de juliol coincidint amb les Festes Fundacionals del municipi.

Al TASTA’M 2017 s’han adherit 17 locals amb les seues respectives tapes. Un total de 17 tapes, totes elles amb sabor diferents i múltiples elaboracions. Totes aquelles persones que vullguen gaudir de la Ruta podrán tastar des de guisats tradicionals a clàssics plats reinventats o preparacions de nous productes. A més d’elaborar un tríptic amb el mapa de Massamagrell, els establiments adherits, la seua ubicació i tapa, s’ha difós una página Web amb fotografies de les tapes per a les persones asssitents que els interesse.

La regidora de Comerç, Sabrina León va decidir reunir-se amb els diferents bars del municipi i assenyala: “després de l’èxit de l’any anterior vam voler seguir treballant revitalitzant el comerç i hosteleria local. Esforçant-nos conjuntament amb els establiments que ens han ajudat a enriquir el TASTA’M ’17 aportant noves opinions i ajudant a implementar millores.”

Enguany s’ha intensificat la comunicació online tenint la información disponible en qualsevol moment a través de la Web i de la seua pàgina de Facebook. El regidor de Festes, Paco Gómez reitera: “la Ruta de la Tapa és una de les propostes del nou equip de govern per a recolzar a establiments i hosteleria a Massamagrell. S’ha enfortit la difusió de les activitat que la Ruta comporta i s’ha oferit informacio addicional i específica dels locals adherits.”

Per la seua banda, l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza anima: “volem que tots els veïns i veïnes de Massamagrell gaudiu de la vostra Ruta de la Tapa i al mateix temps recolzeu al comerç local. Anem a fer de la 2ª edició del TASTA’M una nova i millor edició.”

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.