Massamagrell reasfalta diversos carrers gràcies al Pla de Camins i Vials de la Diputació de València

Dimecres, 09 Agost 2017 14:20 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 154 vegades

“La Diputació de València va adjudicar l’any passat a l’Ajuntament de Massamagrell una subvenció de 51.770,14 euros dins del Pla de Camins i Vials per al bienni 2016 – 2017. Des d’aleshores l’Ajuntament de Massamagrell està treballant amb el reasfaltat d’alguns dels seus carrers, els quals necessitaven una intervenció urgent”, comenta la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.

Es tracta de l’Avinguda Museros, Carrer Llaurador Valencià, Avinguda Major encreuament Camí Llari, Carrer Llibertat, Carrer Doctor Marañón cantó Carrer Nord, Carrer Bonaire i Carrer Moreres. Estes actuacions continuaran en l’Avinguda Verge del Rosari, Carrer de l’Est, Camí Llari i Carrer la Mar cap a la depuradora, sent finalitzades al llarg del mes d’agost.

 “Amb els futurs plans es continuaran millorant altres carrers i camins del municipi, prioritzant els que es troben en pitjor estat”, ha assegurat Pep Galarza, alcalde de Massamagrell.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimecres, 09 Agost 2017 20:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.