La Generalitat reconeix positivament el projecte “Massamagrell Obert”

Dijous, 10 Agost 2017 13:08 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 91 vegades

L'Ajuntament de Massamagrell està implementant una estratègia de Govern Obert per al municipi, i per açò, va presentar el projecte "Massamagrell Obert" a les convocatòries de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, mitjançant la qual es convoquen subvencions destinades a les entitats locals de la Comunitat Valenciana, destinades al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública.

"Després de presentar-se a aquesta convocatòria 244 sol·licituds de subvenció, 143 sol·licituds corresponents a la modalitat 1, i 140 sol·licituds a la modalitat 2, hem sigut un dels set ajuntaments de la Comunitat Valenciana a aconseguir la doble subvenció en participació ciutadana i transparència. Es van a rebre un total de 10.000 euros, 5.000 de cada modalitat, per a seguir desenvolupant els nostres projectes. Estem molt contents perquè la Generalitat premia d'aquesta manera el treball i l'esforç que estem realitzant en aquest Ajuntament en matèria de participació ciutadana i de transparència des de l'inici d'aquesta nova legislatura", comenta la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

"Durant els pròxims mesos engegarem noves iniciatives en l'Ajuntament relacionades amb la participació ciutadana i la transparència. Des d'ací agraïm el treball a Equàlitat, que ha treballat amb nosaltres desenvolupant aquests projectes com a consultora externa", exposa la regidora.

"Amb aquest projecte la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana reconeix el treball que estem fent. Aquestes subvencions ens serviran per a seguir construint un vertader ajuntament de cristall i per a seguir fent participe a la ciutadania de Massamagrell en la presa de les decisions del seu ajuntament", comenta l'alcalde Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 10 Agost 2017 13:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.