Massamagrell proposa els veïns triar quan prefereixen les paelles de les Festes Majors

Divendres, 11 Agost 2017 15:27 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 106 vegades

"Una vegada presentat i obert el portal "Massamagrell Participa" per la regidoria de Participació Ciutadana, la primera iniciativa que s'envia a debat perquè els veïns i veïnes de Massamagrell decidisquen, és la proposta que fem des de la regidoria de Festes, en la qual proposem organitzar les paelles de les Festes Majors al migdia, que anirien seguides d'una vesprada de festa amb orquestra/discomòbil", explica el Regidor de Festes, Paco Gómez.

"Per a conéixer l'opinió del poble, tots aquells veïns i veïnes que ho desitgen podran votar a favor o en contra de la proposta fins al dia 27 d'agost. Per a poder participar en la votació, és necessari registrar-se en el portal "Massamagrell Participa" a través del botó "Registre". Una vegada registrat cal entrar en la pestanya "Participa" i punxar en "Iniciatives Municipals". És un mecanisme molt senzill.", comenta Paco Gómez.

"Esperem la col·laboració dels nostres veïns i veïnes per a realitzar les paelles en l'horari que la majoria dels ciutadans preferisca, i així aconseguir la assistència més gran possible en este dia", comenta l'alcalde Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Divendres, 11 Agost 2017 15:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.