Comencen les Festes Majors 2017 de Massamagrell

Dimecres, 13 Setembre 2017 14:39 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 212 vegades

Massamagrell celebrarà les seues Festes Majors de 2017 des del divendres 15 de setembre fins al diumenge 1 d'octubre. El llançament del 'chupinazo' des de la balconada de l'Ajuntament marcarà l'inici de dues setmanes plenes d'activitats, tant culturals com a gastronòmiques, musicals i religioses, en les quals podran gaudir els veïns i veïnes de totes les edats.

“Enguany ens tornem a trobar sense Clavaris de la Verge del Rosari ni Filles de María, per la qual cosa l'Ajuntament ha hagut de fer un important esforç econòmic i assumir la gran majoria d'actes. El programa de festes presenta algunes novetats. Es faran per primera vegada calderes el diumenge de l'Entrada de la Murta i el Pregó, organitzades pels Festers del Crist, juntament amb un concert de la Va unir Musical de Massamagrell. Les tradicionals paelles, que tindran lloc el diumenge 24 de setembre, canviaran el seu habitual horari nocturn i es realitzaran al migdia, després de sotmetre-les a una consulta ciutadana, i pensant que puga assistir un major nombre de població. Després del menjar se celebrarà el “Paelles Holi Festival” amb dj´s, música i colors. D'altra banda, el concert que es realitzava en la nit de la torrá, es canviarà per l'Orquestra Montecarlo; i el concert, que enguany és d'un dels grups de l'estiu , Bombai, servirà per a donar inici a les festes a continuació del chupinazo”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.

“Des de l'Ajuntament hem preparat una programació molt variada. Vull agrair a totes les persones, institucions, col·lectius i associacions que han fet possible les Festes Majors de Massamagrell 2017”, exposa l'alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 14:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.