L’Ajuntament de Massamagrell forma al seu personal en transparència i publicitat activa

Dimarts, 07 Novembre 2017 14:42 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 181 vegades

El divendres 3 de novembre l’Ajuntament de Massamagrell va realitzar un curs en matèria de transparència i publicitat activa dirigit al cos funcionarial del consistori. Aquesta formació, que va tenir lloc de 9h a 14h del matí en el Saló de Plens de l’Ajuntament, va ser impartida pel reconegut catedràtic de dret constitucional de la Universitat de València, Lorenzo Cotino, i expert en transparència.

“El curs va servir per a aprofundir els coneixements del funcionariat sobre transparència pública i publicitat activa, especialment pel que fa a les obligacions de les entitats locals en aquestes matèries, i sobre el tipus d’informació que l’Ajuntament ha de publicar en el seu Portal de Transparència”, comenta el regidor de Personal, Damián Crespo.

“Aquesta formació s’emmarca en l’Estratègia de Tranparència i Accés a la Informació Pública “Massamagrell Obert”, subvencionada per la Conselleria de Tranparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, mitjançant la qual el consistori pretén fer efectiu el dret d’accés a la informació pública de la ciutadania”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“És important mantenir al personal del consistori ben format i al dia de totes les novetats existents en el seu entorn laboral, per açò donem les gràcies a aquesta subvenció que ens ha donat l’oportunitat d’oferir aquesta formació extra als nostres funcionaris”, exposa l’alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.