Massamagrell recapta prop de 1.000 euros per a la Fundació Alanna

Divendres, 01 Desembre 2017 16:33 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 112 vegades

Amb motiu de la setmana de commemoració del 25-N, Dia Mundial contra la Violència de Gènere, la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Massamagrell va organitzar una obra de teatre el mateix dissabte a les 22 hores en el Teatre del Centre Cultural. L'obra, titulada “Sin Género de Duda” realitzada pel grup de teatre local TeatreVesteatre, tenia un cost de 3 euros per persona, i el total de fons recaptats tenien la finalitat de destinar-se a la Fundació Alanna.

“La Fundació Alanna treballa des de 2013 amb dones i per a dones. Duu a terme programes soci-educatius dirigits a la inclusió de dones en exclusió social, especialment les víctimes de la Violència de Gènere. Ens alegrem d'haver pogut col·laborar amb ells i fer la nostra aportació”, afirma la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda.


“Des de l'Ajuntament de Massamagrell donem les gràcies al grup de teatre TeatreVesteatre per l'espectacular actuació duta a terme, també a tots els assistents i a tots aquells que van fer la seua aportació sense assistir, recaptant un total de 989 euros” comenta l’alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.