CSIF trasllada a Inspecció de Treball la decisió de pintar els jutjats de Massamagrell amb funcionaris i usuaris dins

Dimecres, 11 abril 2018 18:51 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 187 vegades

El sindicat CSIF ha decidit traslladar a Inspecció de Treball la decisió de pintar aquests dies les seus judicials de Massamagrell amb funcionaris i usuaris en el seu interior. La central sindical adverteix de les “nàusees i marejos” que està provocant aqueixa actuació i considera que deuria haver-se dut a terme en horari no laboral.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que “aquestes accions de millora s'haurien d'haver fet fora d'horari laboral o en una altra època de l'any en la qual la temperatura exterior permetera treballar amb les finestres obertes per a millorar la ventilació”. El sindicat comenta que alguns funcionaris estan utilitzant mascarilles protectores.

CSIF assenyala que no ha existit informació prèvia als treballadors ni se'ls ha preguntat si algun pateix problemes de salut o asma. També apunta que l'empresa contractada està pintant les instal·lacions des de fa diversos dies mentre els al voltant de 50 empleats públics, amb jutges i secretaris, realitzen la seua labor. El sindicat considera que deuria haver existit més planificació i informació, i haver-se realitzat aquesta mesura quan les seus judicials es troben buides.

La central sindical vol que Inspecció de Treball es persone en les instal·lacions i que valore si s'han adoptat totes les mesures preventives necessàries. De la mateixa manera, reclama a la Direcció general de Justícia que les futures actuacions de condicionament de seus es duguen a terme fóra de l'horari laboral.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 11 abril 2018 18:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.