L'Ajuntament de Massamagrell iniciarà pròximament un nou programa d'ocupació i formació

Dijous, 12 abril 2018 16:54 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 266 vegades

 

L'Ajuntament de Massamagrell iniciarà pròximament un nou programa d'ocupació i formació denominat “Escoles d’Ocupació ET-Formem La Magdalena”. Aquest programa tindrà una durada de 12 mesos per a un total de 20 alumnes, que rebran una remuneració econòmica. Els participants estaran distribuïts en dos grups de 10, en les especialitats de: Atenció sociosanitària a persones depenents en el domicili i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes. A més, també s'ocuparà a les persones que formen part de l'equip directiu i docent.

Les persones interessades a inscriure's en aquest programa hauran d'acudir a l'Agència de Desenvolupament Local situada en l'edifici de Serveis Socials en el carrer Rafalell nº8, abans del 20 d'abril. 

“Aquest projecte, que pretén ocupar a 20 persones aturades durant un any, està subvencionat per la Generalitat Valenciana amb quasi 400.000 euros, que aniran destinats als costos salarials del personal directiu, docent i auxiliar administratiu, als costos de formació i al salari de l'alumnat” ha indicat la regidor d'Ocupació, Sabrina León.

“Aquest projecte alternarà la formació amb el treball i la pràctica professional per a fomentar l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència laboral dels seus participants” ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 12 abril 2018 16:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.