Vicent Marzà ha visitat aquest matí Massamagrell per a conèixer l'actuació urbanística que es desenvoluparà en el col·legi públic Verge del Rosari

Divendres, 13 abril 2018 17:21 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 146 vegades

L'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, ha rebut aquest matí a les portes de l'ajuntament a Vicent Marzà, conseller d'Educació de la Generalitat Valenciana, que ha vingut acompanyat de la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, a conèixer l'actuació urbanística que es desenvoluparà en el col·legi públic Verge del Rosari.

En primer lloc, s'ha realitzat una recepció per part de la corporació municipal en el saló de plens de l'ajuntament. L'alcalde, Pep Galarza, ha agraït la visita del conseller i ha destacat: “Gràcies al treball conjunt entre la Conselleria d'Educació, la Diputació de València i l'Ajuntament de Massamagrell en aquestes obres dotades amb 180.000 euros es pretén canviar les portes i finestres, renovar calefacció, adequar el sanejament i els paviments de les instal·lacions, així com millorar l'eficiència energètica del centre educatiu”. A continuació, ha convidat a Vicent Marzà a signar en el Llibre d'Or i l’ha obsequiat amb la insígnia de Massamagrell i un llibre del poble. 

En finalitzar la rebuda, s'han traslladat fins al col·legi públic Verge del Rosari on han sigut rebuts per la directora i el president de l'AMPA amb la finalitat de conèixer les aules en les quals es realitzaran les millores. També han estat presents els directors i directores dels altres tres col·legis del municipi i l'IES.

 “Hem vingut a visitar el centre per comprovar que la necessitat estava. Fa més de 40 anys que el centre no havia tingut ninguna actuació de millora i el que volem es que s’endrece i puga adequar-se” ha explicat el conseller. També ha aprofitat per a anunciar que pròximament s’invertirà en un nou gimnàs per al col·legi Bisbe Amigó. 

“Ens ha impressionat tot el que van a ser capaços de fer amb els diners destinats i com es van a deixar les aules. L’important va a ser vindre després per veure el resultat de l’inversió, que en principi pot semblar molt menuda per a lo gran que és aquesta escola però amb la voluntat i implicació de l’equip directiu, professors i mares i pares tot és possible”, ha assenyalat la vicepresidenta de la Diputació de València.

“En nom de tota la comunitat educativa que represente, done les gràcies per l’inversió que es va a dur a terme. D’esta manera treballarem amb il·lusió i d’una manera més adient i en millors instal·lacions” ha comentat la directora del col·legi. 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 17:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.