L'alumnat de l'IES Massamagrell assisteix a tallers sobre violència de gènere organitzats per l'Ajuntament

Dilluns, 16 abril 2018 16:55 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 284 vegades

L'Àrea d'Igualtat i Dona de l'Ajuntament de Massamagrell va realitzar els dies 22 i 26 de març un total de vuit tallers sobre violència de gènere, dirigits tant a l'alumnat d'Educació Secundària com de Formació Professional de l'IES Massamagrell. 

Durant les sessions es projectava el vídeo “La història de Pepe i Pepa” i es realitzava un posterior debat. Aquest relat de la sociòloga cordovesa, Carmen Ruiz Repullo, tracta la violència de gènere en una parella d'adolescents. D'aquesta forma, s'intenta que l'alumnat de l'IES detecte possibles situacions de maltractament en veure's reflectit en les actituds que en el vídeo es presenten. 

“Tots els anys, l'IES Massamagrell duu a terme activitats sobre igualtat, un tema que es tracta de manera transversal en algunes de les seues assignatures, especialment en la de Valors Ètics, amb la intenció de conscienciar als joves sobre aquesta problemàtica social” ha explicat la regidora d'Igualtat, Nina Sepúlveda. 

“Aquest tipus de tallers són fonamentals perquè la joventut siga conscient que la violència de gènere no és solament física, sinó també psicològica, ja que cada vegada s'exerceix amb major freqüència entre els adolescents” ha indicat l'alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 16 abril 2018 16:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.