L'Ajuntament de Massamagrell celebra la primera Mesa Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere de l'any

Dimarts, 15 Mai 2018 12:19 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 154 vegades

Divendres passat 11 de maig en l'Ajuntament de Massamagrell es va celebrar la primera reunió de Coordinació Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere de l'any, concorde al punt IV del Protocol de Col·laboració subscrit per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Ministeri de l'Interior, al que l'Ajuntament es troba adherit.

La reunió, presidida una vegada més per l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, va comptar amb la regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Nina Sepúlveda; i el regidor de Seguretat Ciutadana i Educació, Pablo Bellver. A aquesta trobada també va assistir la representant de la Unitat de Violència contra la Dona de la Subdelegació del Govern de València i el representant de l'Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte de Sagunt. A més d'ells, van acudir membres de Guàrdia Civil, Policia Local, Serveis Socials, Gabinet Psicopedagògic i Centres Educatius de Massamagrell.

Com és habitual en aquesta Mesa Multidisciplinària, es va fer un seguiment i valoració de la intervenció integral en l'àmbit local contra la violència de gènere, i es va realitzar un diagnòstic sobre la situació del municipi al costat del seguiment dels casos existents.

“La Mesa Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere és una reunió que se celebra en sessió ordinària dues vegades a l'any amb la finalitat de coordinar-se entre les àrees afectades i conèixer la situació en el nostre municipi. Aquestes sessions es van iniciar al principi d'aquesta legislatura, sent cinc les que s'han celebrat fins al moment”, explica l'alcalde, Pep Galarza.

 

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 15 Mai 2018 12:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.