S'incorporen cinc treballadors en l'Ajuntament de Massamagrell

Dimarts, 10 Juliol 2018 14:16 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 245 vegades

Dos jardiners, dos peons d'obra pública i un pintor són els cinc nous treballadors que es van incorporar la passada setmana en l'Ajuntament de Massamagrell per a desenvolupar la seua labor professional en la brigada municipal d'obres. 

Tots ells són aturats del municipi i majors de 55 anys, requisits imprescindibles per a formar part del procés de selecció. 

“Gràcies al Pla d'Ocupació 2018 de la Diputació de València, se'ns ha concedit una subvenció de 26.600 euros i s'ha pogut contractar als cinc nous treballadors que estaran durant tres mesos i mig en el nostre ajuntament” ha explicat la regidora d'Ocupació, Sabrina León. 

“Aquest tipus de subvencions permeten oferir ocupació als seus ciutadans al mateix temps que s'amplia la plantilla de treballadors de l’Ajuntament de Massamagrell per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social” ha comentat l'alcalde, Pep Galarza. 

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 10 Juliol 2018 14:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.