L’Ajuntament de Massamagrell ix al carrer per a fer difusió del seu Portal de Transparència

Dimarts, 30 Octubre 2018 14:44 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 184 vegades

Hui, dimecres 30 d’octubre, l’Ajuntament de Massamagrell ha realitzat la campanya #APeuDeCarrer, una campanya de difusió a la ciutadania del Portal de Transparència del propi ajuntament. 

Aprofitant el mercat ambulant, dos tècnics experts en la matèria, han sigut els encarregats d’apropar-se als veïns i veïnes per a explicar-los el funcionament de l’actualitzat Portal de Transparència de l’ajuntament i el Portal de Participació Ciutadana “Massamagrell Participa”, a més  de l’estratègia “Massamagrell Obert” que es porta fent des del principi de legislatura. 

“Aquesta campanya és la segona acció que hem efectuat dins de la subvenció de 7.000 euros que hem rebut des del Servei de Transparència de la Diputació de València. Una subvenció destinada als municipis de la província de València per a foment de la Participació Ciutadana, Transparència i Accés a la Informació Pública, i que el nostre ajuntament ha rebut per presentar un dels projectes de transparència millor valorats entre la resta de municipis”, explica la regidora de Participació Ciutadana i Transparència, Raquel Gómez. 

“Considerem que no hi ha millor manera que a peu de carrer per a arribar a la ciutadania i donar a conéixer de primera mà les eines amb les quals treballem en matèria de Govern Obert, i que ells i elles mateixes tenen a la seua disposició i poden fer-ne ús quan creguen convenient”, comenta l’alcalde, Pep Galarza. 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 30 Octubre 2018 14:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.