L'Ajuntament de Massamagrell va realitzar una nova Mesa de Coordinació Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere

Divendres, 02 Novembre 2018 10:24 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 148 vegades

Divendres passat 26 d’octubre l'Ajuntament de Massamagrell va realitzar una nova Mesa de Coordinació Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere, concorde al punt IV del Protocol de Col·laboració subscrit per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Ministeri de l'Interior, al que l'Ajuntament es troba adherit.

La reunió, presidida una vegada més per l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, va comptar amb la presència de la regidora de Dona i Igualtat, Nina Sepúlveda i la representant de la Unitat de Violència contra la Dona de la Subdelegació del Govern de València, Mª Ángeles Moreno. A més d’agents socials com els Centres Educatius, Guàrdia Civil, Policia Local, Serveis Socials i Gabinet Psicopedagògic, també varen assistir per primera vegada la magistrada del Jutjat nº3 de Massamagrell, Mª Luisa Díaz; la lletrada de l’Administració de Justícia del Jutjat nº3, Desamparados Botella; la coordinadora del Punto de Encuentro Familiar de Sagunt, Miriam López; la coordinadora general de la red de Puntos de Encuentro Familiar, Cristina Nadal; i la responsable d’atenció del Centro de la Mujer 24h, Pilar Lulas. 

“És la segona Mesa Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere d’enguany, i la sisena que realitzem des que començàrem a realitzar-les en aquesta nova legislatura”, comenta la regidora de Dona i Igualtat, Nina Sepúlveda. 

“Són sessions que ens serveixen per a millorar la coordinació entre totes les àrees implicades en matèria de violència de gènere al mateix temps que ens informem de l’estat en el qual es troba el municipi”, explica l'alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 02 Novembre 2018 10:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.