L'Ajuntament de Massamagrell sol·licita dos projectes europeus al programa Interreg MED 

Dimarts, 12 Febrer 2019 14:57 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 183 vegades

Des de l'àrea de Projectes Europeus de l'Ajuntament de Massamagrell es va sol·licitar el passat 31 de gener els projectes ACTOUR4C (“Turisme accessible en platges, ports esportius i instal·lacions nàutiques del mediterrani”) i SMOOTHLY (“Organitzacions de fusió social per a ajuda turística”) al programa europeu de cooperació interregional Interreg MED liderats pel Govern Regional d'Emilia Romagna (Itàlia) i l'Ajuntament de Riccione (Itàlia) respectivament.

 

Els socis que cooperaran amb l'Ajuntament de Massamagrell seran, per al projecte ACTOUR4C: Regió d'Emilia Romagna, Ajuntament de Cesenatico (tots dos d'Itàlia), ASK Consulting (Eslovènia), Institut d'estudis socials avançats (Eslovènia), Universitat de l'Algarve (Portugal), Associació “Make it better” (Portugal), Energies 2050 (França), LIR Evolution (Bòsnia i Hercegovina), Business Start-up Centre Bar (Montenegro), Limassol Tourism Development and Promotion Co Ltd (Grècia), Troodos Network Thematic Centers (Xipre), Societat de Suport i Investigació (Croàcia), Ajuntament de Skiathos (Grècia), Intours Albània LTD (Albània) i l'empresa Romagna Tech (Itàlia). 

 

Per part seua, per al projecte SMOOTHLY, l'Ajuntament de Massamagrell col·laborarà a nivell local amb l'associació ADISMA i a nivell internacional amb l'Ajuntament de Riccione (Itàlia), Associació Juvenil Alfa Albona (Croàcia), KLIMAKA (Grècia), Ajuntament de Finiq (Albània), RDA de Northern Primoska Ltd. Nova Gorica (Eslovania), Ajuntament de Katerini (Grècia), Comunitat Emanuel (Albània), School Center Slovenia (Eslovènia) i la Cooperativa social Centre Fiori ONLUS (Itàlia).

 

“El programa Interreg MED és un programa de cooperació interregional, que ajuda els governs regionals i locals de la zona del Mediterrani europeu (de regions membre de la UE i altres països adherits al programa), a desenvolupar i oferir millors polítiques de desenvolupament regional. En crear un entorn i oportunitats per a compartir solucions 

 

entre diferents entitats de tot el Mediterrani, el seu objectiu és garantir que la inversió del govern, la innovació i els esforços d'implementació conduïsquen a un impacte integrat i sostenible per a les persones i els territoris. 

El programa ve finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i treballa amb una co-finançament del 85%. L'entitat participant avança el total de la subvenció i justifica cada sis mesos la despesa executada. El programa Interreg MED retorna fins al 85% de la despesa justificada com efectuat. El pressupost total de 

 

cadascun dels projectes és d'al voltant de 1, 5 milions d'euros cadascun, podent optar Massamagrell a uns 150.000 euros per projecte”, explica el regidor de Projectes Europeus, Paco Gómez.

 

“L'objectiu principal del projecte serà contribuir a millorar les polítiques relacionades amb el turisme accessible a les platges. En aquest sentit, Massamagrell i la Comunitat Valenciana compta amb una llarga trajectòria i experiència en la gestió d'aquests espais naturals de vital importància per a la nostra economia i el nostre benestar”, comenta l'alcalde, Pep Galarza.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 12 Febrer 2019 14:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.