PSPV i Compromís de Massamagrell davant l'eixida del Govern Local del Grup Empoderem Massamagrell

Dimarts, 02 abril 2019 13:35 Escrit per  PSPV y Compromís Massamagrell Publicat en Massamagrell-VAL Vist 78 vegades

Dimecres passat 27 de març, durant el transcurs del Ple Ordinari, el fins llavors company de l'Equip de Govern i regidor del Grup Municipal Empoderem Massamagrell, Enrique Canós, anunciava als presents que Empoderem trencava el Pacte de Govern amb PSOE i Compromís, i abandonaven el govern local. Empoderem se sumava a l'Equip de Govern Local al maig de 2017, just un mes abans del canvi en l'alcaldia local.

 

Per a l'Equip de Govern Municipal, “l'abandó del govern és alguna cosa que no ens enxampa de sorpresa després de fer públic el seu acord de concórrer al costat d'EUPV en les pròximes eleccions locals, però les formes no han sigut les correctes. El que menys t'esperes d'un “company” de govern, amb el qual has estat governant quasi dos anys és almenys, és que, almenys, t'ho comuniquen, t'ho diguen en la cara, i no et porten enganyant setmanes no volent ni atendre el telèfon, ni retornar-te els missatges. Una mica de respecte i d'educació mai està de més, però Empoderem cercava “el seu moment”, en un Ple, per a convertir-lo en un acte electoralista, que és el vertader motiu d'això. Prefereixen separar-se de nosaltres a dos mesos de les eleccions municipals, i marcar distància ara, per a unir-se a l'única “esquerra” que no forma part del govern, una esquerra (EUPV) que tota la legislatura ha estat més pròxima al PP que al bloc de govern d'esquerres, com els propis membres de Empoderem reconeixien.”

 

 “Quan estàvem en minoria (PSOE i Compromís), almenys sabíem que ho estàvem. Amb ells en el govern, quasi seguíem igual que abans. Amb ells era molt difícil treballar, sempre a costa de les decisions de “el seu cercle”. No eren capaços de prendre decisions per si mateixos sense abans consultar, a més de no voler assumir més responsabilitats. Se'ls van oferir més regidories, ja que a penes tenien responsabilitats, i no les van voler. Moltes vegades, entre ells mateixos, un votava una cosa i l'altre una altra, com anaven a fer en la moció de la RPT, abans que es retirara en el Ple de febrer”, comenten des del Govern Local.

 

“L'excusa d'abandonar el govern “per falta de transparència”, quan aquesta mateixa legislatura estem rebent premis per tot el contrari (l'últim dijous passat), és una mala excusa, màximament quan ells mateixos saben de primera mà i se'ls ha explicat per activa i per passiva, l'assumpte de la fira, assumpte del qual no s'ha rebut res a l'Ajuntament i del qual el que sabem, és només per la premsa. Ací, avui dia, gens oficial. I el que esperem és poder aclarir-ho tot on corresponga, perquè si realment és cert que estem denunciats, i que la denúncia segueix el seu curs, és allí on hem d'explicar-lo, i no en el judici paral·lel que pretenen fer-nos alguns”, afirmen des del Govern.

 

En el tema de la moció de la RPT presentada per Veïns i EUPV en l'últim Ple, l'Equip de Govern va votar en contra a causa de les calúmnies que figuraven en aquesta. “S'argumentaven desigualtats salarials entre homes i dones a l'Ajuntament, i és fals, màximament quan qui més cobra en aquest ajuntament és una dona. També s'exposava que no hi ha una relació de llocs de treball i una valoració objectiva de la plantilla, cosa que també és fals, ja que encara que és antiga, aquest ajuntament si té aqueixa relació de llocs. A més en la moció es proposava la reactivació de la comissió de valoració de llocs de treball, i aquesta comissió porta realitzant reunions periòdiques tota la legislatura”.

 

Finalment, destaquen des del govern, “ací Compromís i PSOE treballen com un equip unit, des del primer dia, sense importar les sigles, i mirant només pels interessos dels veïns i veïnes de Massamagrell”. 

 

 

Informa Nou Horta. PSPV Y Compromís Massamagrell

Modificat el Dimarts, 02 abril 2019 13:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.