Finalitzades les dos fases de remodelació de l'edifici consistorial de Meliana

Divendres, 25 Agost 2017 12:39 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 358 vegades

L'Ajuntament de Meliana ha executat, amb un cost d'uns 83.000 €, les dos fases de remodelació previstes en diferents dependències administratives de l'edifici consistorial. A l'inici d'enguany, es van finalitzar les obres en la zona d'entrada a l'edifici per tal de millorar-ne l'accessibilitat, i també els banys de l'entrada amb la mateixa finalitat. Alhora, es remodelava tota la zona dreta de la primera planta on es troba l'àrea de treball de Personal: dos despatxos, una zona àmplia d'atenció i de treball i l'arxiu del departament. També es va acabar de pintar la torre i part de la façana de l'edifici. En esta primera fase, es van invertir uns 55.000 €

Ara, aprofitant les vacances d'estiu, com explica l'alcaldessa accidental i regidora de Personal, Maria Pilar Asensio, “hem executat les obres de l'àrea administrativa de la planta baixa, amb la finalitat de facilitar-ne l'accessibilitat i guanyar espai de treball de cara a la implantació de l'administració electrònica al llarg de la tardor i l'hivern que ve". Així, s'ha actuat al mostrador de recepció i, a l'interior, s'ha guanyat un nou espai de treball amb la supressió d'un magatzem. S'ha millorat la il·luminació, la retolació i s'ha guanyat en imatge corporativa. També s'ha fet una millora a l'ascensor. En esta segona fase s'ha fet una inversió d'uns 28.000 €.

L'alcaldessa accidental destaca que "en les dos fases a més hi ha hagut una actuació important de dotació d'armariat integrat amb l'espai, d'actuació en la climatització i en l'eficiència energètica". S'ha buscat l'execució de les obres coincidint en períodes vacacionals per a una millor reubicació del personal. Mentrestant, l'accés a l'Ajuntament s'ha realitzat per l'antiga entrada des de la plaça Major. La responsable muicipal diu que "això ha permés que, durant este temps, molta gent haja conegut o s'haja retrobat amb les dependències municipals més antigues i amb més valor patrimonial, llocs que al llarg d'esta legislatura es poden visitar en dates senyalades com ara en les Festes Majors o coincidint amb els actes del 9 d'Octubre". Com conclou Asensio, "són actuacions en benefici tant de la ciutadania com del personal mateix de l'Ajuntament."

 

Informa Nou Horta. Meliana

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.