Una veïna de Meliana, guanyadora del premi literari 'Mírame a los Ojos'

Divendres, 03 Novembre 2017 18:50 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 74 vegades

El passat 30 d'octubre, la nostra veïna de Meliana, Luz Ros Alfonso, de 46 anys, vídua i amb dos fills, va rebre el premi literari "Mírame a los Ojos", atorgat per l'Associació de Personal de la Caixa, en la gala de presentació del llibre i lliurament de premis, que es va celebrar a l'edifici Caixa Forum, a Madrid.

Sota el lema "Lo que mueve mi vida" es van presentar prop de 1.200 relats, sent seleccionats 10 en cada categoria: infantil, juvenil, adults i majors.

El relat premiat SUEÑA SIENTE VIVE, resumix la trajectòria vital de l'autora i desenvolupa el que mou la seua vida: ajudar a les persones, a través del blog de motivació i creixement personal mariposaazuldeluz.com.

Després de la sobtada defunció del seu marit en 2015, va aplicar la resiliència en la seua vida, amb el lema 'Adelante', i va iniciar un intens i autodidacte camí de desenvolupament personal que li va portar a motivar a les persones a l'acció de millorar les seues vides, "Perquè es pot". I podràs".

El premi consistix en la publicació en un llibre del relat premiat al costat de la fotografia, la biografia de l'autora i una litografia exclusiva creada per al relat.

Els beneficis originats de la venda del llibre seran destinats a una fi benèfica: ANSEDH, Associació Nacional de la Síndrome d'Ehlers Danlos, Hiperlaxitud i Colagenopaties.

El llibre ja està disponible en llibreries, Fnac i Amazon, a un preu de 12€, publicat per Plataforma Editorial.

Un llibre replet de febleses i fortaleses, somnis i realitats, motivacions i valors que omplen i donen sentit a la vida.

La gala de presentació i lliurament de premis va ser un emotiu acte, en el qual es van conjuminar la música, la interpretació teatralitzada, l'escriptura i la il·lustració. El President de l'Associació, Anton Gasol, va manifestar que el jurat, compost per prestigiosos professionals de la literatura, va quedar sorprés per la qualitat i originalitat dels relats finalistes. Isidro Fainé, President de la Fundació Bancària "La Caixa" va felicitar als guanyadors i va ressaltar que este premi s'emmarca en el Pla d'Acció Social (PAS) del soci.

"Un assoliment: ser premiada en el primer concurs en el qual vaig participar. Una satisfacció: la seua fi solidària. Una meta: posa de rellevància que el que escric i com ho escric ajuda, aporta i motiva a moltes persones".

Luz Ros comença la seua marxa literària amb este premi, un llibre pendent de publicar, diversos relats i els articles que compartix cada dilluns en el seu blog mariposaazuldeluz.com, on cada article és una injecció de força, superació i motivació, i que ja ha estat visitat per persones de molts països del món.

 

Informa Nou Horta. Meliana

 

Modificat el Divendres, 03 Novembre 2017 19:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.