Jornada sobre la successió de l’empresa familiar a Museros

Divendres, 01 Juny 2018 10:21 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 307 vegades

Durant el matí de hui, la Casa de la Cultura ha acollit la jornada Estratègia i Implicació de les Noves Generacions com a Clau de Futur en l’Empresa Familiar. El punts claus de la trobada han sigut al voltant de la necessitat d’un protocol de gestió, que s’adapte a les circumstàncies de cada moment i que marquen les pautes davant la problemàtica de la successió familiar. A més, tots els ponents i les ponents han posat en valor la professionalització dels treballadors, siguen o no part de la família, i la responsabilitat dels dirigents i de les dirigents de transmetre l’entusiasme del projecte familiar, de generació en generació. D’altra banda, també s’ha donat a conéixer una visió general de la situació fiscal i dels seus beneficis, tant en l’àmbit estatal com en l’autonòmic, que presenta la successió empresarial.

En l’acte, han participat autoritats d’aquest àmbit com Blanca Marín, secretaria autonòmica d’Economies Sostenibles, Sectors Productius; Sonia Díaz, subdirectora general de Tributs de la Generalitat Valenciana; José Bernardo Noblejas, president d’IVEFA; Juan Gallur, director de Banca Empresa Caixa Popular; Juanjo Barceló, representat del Grup Ifedes, i Emi Boix i Salvador Benedito, empresaris i experts en la gestió de la successió en l’empresa familiar.

Aquesta jornada ha sigut organitzada per Caixa Popular, IVEFA i l’Associació de Comerciants de Museros (CAMU), amb la col·laboració d’AUPIM, les regidories d’Indústria i Comerç, i el Consorci PACTEM Nord.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Divendres, 01 Juny 2018 10:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.