PSOE Paterna proposa una subvenció per reduir el rebut de l'aigua

Divendres, 16 Juny 2017 18:01 Escrit per  PSOE Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 498 vegades

Amb l'objectiu de promoure entre els veïns i veïnes un ús i consum racional i responsable d'aigua, els socialistes de Paterna han presentat una moció perquè el consistori subvencione a aquells que contribuesquen a fer de Paterna un municipi més sostenible i més eficient.

Per a això, el grup municipal socialista ha presentat una moció en la qual demana a l'Ajuntament que, a través de l'àrea corresponent, es duga a terme l'estudi pertinent per determinar que tipus de subvenció es pot aplicar al rebut de l'aigua i la quantia corresponent a reduir per poder fomentar entre la població un ús eficient d'aquest recurs bàsic.

De la mateixa manera, els socialistes també proposen que, als pressupostos del 2018, es reserve de manera provisional una partida de 200.000 euros que s'ajustarà als resultats de l'estudi encarregat i que servirà per a subvencionar el rebut de l'aigua d'aquells paterners i paterneres que adopten hàbits d'estalvi en el consum de l'aigua en les seues llars.

Referent a això, la portaveu socialista Paqui Periche ha afirmat que "és necessari que des de l'Ajuntament es promoga una consciència sostenible i uns bons hàbits mediambientals que contribuesquen a protegir els recursos naturals i l'energia que consumim.

En aquest sentit, Periche també ha indicat que "és necessari motivar a la ciutadania perquè millore l'ús que realitza de l'aigua i la manera més eficaç de fer-ho és a través de beneficis fiscals".

 

Informa Nou Horta. PSOE Paterna

 

Modificat el Divendres, 16 Juny 2017 18:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.