Amazon mostra interés en Paterna

Dilluns, 17 Juliol 2017 16:53 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 141 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha volgut mostrar la seua satisfacció perquè una multinacional com Amazon haja mostrat interès pel Parc Empresarial Tàctica, una de les 6 àrees empresarials del municipi, per als seus plans d'expansió a la Comunitat Valenciana. "La instal·lació d'un nou centre de l'empresa nord-americana en sòl paternero pot suposar la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamització de la nostra activitat econòmica" anuncien des del consistori.

L'Ajuntament valora molt positivament la relació establida amb Amazon, on la discreció, serietat i eficiència han imperat, donant com resultat la possible arribada d'una de les empreses més importants del món a Paterna. Els detalls concrets de la seua expansió solament els desvetlarà la pròpia empresa.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, és qui porta les negociacions amb totes aquelles empreses que desitgen instal·lar-se en el municipi i ostenta les competències en matèria d'empresa, Universitat i Polígons Industrials. L'Alcalde Sagredo ha volgut ressaltar: "No és casualitat que una empresa com Amazon s'haja interessat per Paterna per a la seua expansió. El nostre municipi és un vertader enclavament estratègic industrial, per situació geogràfica, infraestructures i serveis de les nostres Àrees Empresarials. Nostres més d'1.400 empreses es veuran beneficiades amb la possible arribada d'una multinacional tan important com Amazon, i Amazon de totes elles".

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 17 Juliol 2017 16:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.