L'Ajuntament de Paterna ix al carrer per a donar a conèixer el seu servei de whatsapp municipal

Dimarts, 12 Setembre 2017 16:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 108 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha engegat una campanya informativa dirigida a donar a conèixer entre els veïns i veïnes el servei de whatsapp municipal, que ofereix informació sobre els esdeveniments i activitats que tenen lloc en el municipi. 

Durant els pròxims quatre mesos, dos informadors juvenils recorreran els diferents barris de Paterna per a informar als ciutadans dels passos necessaris per a donar-se d'alta en el servei de whatsapp municipal. 

A més, tots els dimarts, s'instal·larà un punt d'informació en la plaça del Poble coincidint amb el mercat ambulant. Tal com ha explicat la regidora d'Atenció Ciutadana, Eva Pérez “l'objectiu és que els paterners i paterneres puguen conèixer aquest servei d'informació ciutadana i facilitar-los l'alta en les llista de difusió del whatsapp municipal”. 

Així mateix la regidora ha explicat que l'eina, “ofereix un canal de comunicació àgil i immediata entre l'Ajuntament i la ciutadania, permetent-los conèixer des d'activitats culturals que tenen lloc a Paterna, així com informació d'interès com a corts de llum o de carrers, obertura de processos selectius o cursos formatius”. 

Finalment, la regidora Pérez ha recordat que el servei que funciona des de fa un any, compta amb més d'1.400 subscriptors i ha donat difusió a més de 400 publicacions. 

A més, per a subscriure's, els interessats tan sol han d'enviar un whatsapp al número de telèfon de l'Ajuntament 673066970 sol·licitant-ho mitjançant el missatge “Alta en llesta difusió Ajuntament” i guardar el nombre en els seus contactes.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 12 Setembre 2017 16:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.