L'Ajuntament de Paterna i Parc Científic col·laboren en la promoció econòmica del municipi

Dimecres, 13 Setembre 2017 13:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 77 vegades

L'Ajuntament de Paterna i la Fundació Parc Científic de l’Universitat de València han signat un conveni de col·laboració per a promoure conjuntament actuacions estratègiques dirigides a afavorir la promoció econòmica del municipi paterner.

El conveni, subscrit per l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el director de la Fundació, Juan Antonio Raga, és fruit de la bona relació entre el consistori i la Universitat de València i de la voluntat i el compromís d'ambdues entitats per millorar i modernitzar l'equipament i les infraestructures del Parc Científic, que conforma una de les cinc àrees empresarials de Paterna. 

Sagredo ha explicat que l'objectiu de l'acord és “fer de Paterna una zona atractiva per al funcionament de les seues empreses i l'atracció d'unes altres que afavorisquen la creació de riquesa, el creixement econòmic i la generació d'ocupació”.

Per a açò, el consistori aporta una subvenció inicial de 5.000 euros que servirà per a millorar espais i serveis i, per extensió, modernitzar, dinamitzar i incentivar aquesta zona de Paterna on – tal com ha destacat el primer edil – “s'assenten més de 80 empreses, tant de recerca universitària com de base científica/tecnològica i que tenen una incidència clara i directa en l'àmbit socioeconòmic paterner”.

Finalment, Sagredo, que ostenta també les competències d'empresa, Universitat i Àrees Industrials, ha recordat que “el conveni amb el Parc Científic forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Econòmic impulsada per l'Ajuntament de Paterna i per la qual el consistori està signant convenis amb els seus cinc parcs empresarials per a millorar-los i afavorir l'arribada de noves empreses i la consolidació de les ja existents”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 13:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.