Paterna ofereix cursos d'anglès i alemany per a aturats

Dimecres, 13 Setembre 2017 14:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 169 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria d'Ocupació, ha oferit un curs d'Anglés bàsic A1 i un altre d'Alemany bàsic A1 dirigit a tots aquells veïns i veïnes de Paterna que es troben en situació de desocupació. 

Els interessats a assistir a aquestes classes, que s'impartiran els dilluns, dimecres i divendres, en horari de vesprades, en el Centre Polivalent Valentín Hernáez, tenen de termini fins al pròxim 19 de setembre per a inscriure's a través de l'enllaç: http://paterna.portalemp.com/cursos.html.  

El regidor d'Ocupació, Julio Fernández ha explicat que “aquests cursos són fruit del conveni de col·laboració que el consistori té amb la Universitat Europea y son impartits per personal en practiques de l’últim curs de Comunicació e Interpretació”.

“D'aquesta manera no solament aconseguim millorar la formació pràctica dels llicenciats/des en aquests idiomes sinó també millorar el coneixement d'aquestes llengües estrangeres entre els parats/des paterners/es i, per extensió, millorar la seua formació i currículum de cara a aconseguir un treball”, ha afirmat Fernández.

Així mateix, el regidor ha indicat que “en funció de l'èxit d'aquesta convocatòria, l'Ajuntament té previst ampliar el nombre de places i de cursos oferits” al mateix temps que ha recordat que, encara que aquests dos cursos estan dirigits únicament a aturats, els veïns i veïnes de Paterna també compten amb l'oferta de l'escola d'Adults que imparteix anglès en els nivells A1, A2 i B1 amb 4 grups en l'Escola d'Adults de Barri Centre i 2 grups en La Canyada.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 14:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.