PP Paterna denuncia la "falta de manteniment en els parcs infantils del municipi"

Dimecres, 13 Setembre 2017 18:27 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 53 vegades

Els populars recriminen al govern municipal que s'haja gastat 1.570.000 euros en vuit mesos per a "suposadament" millorar i mantenir els espais infantils, presentant alguns dels quals un aspecte certament lamentable.

Per als populars el Govern del Batà hauria d'explicar com s'ha gastat els diners dels paterners perquè l'aspecte que oferixen les zones de jocs de xiquets no és l'adequat, ja que a més de desperfectes en les mateixes instal·lacions, és necessari reparar les llosetes de cautxú, com es pot apreciar p. ex. en les fotos del Parc el Bigotis, Parc Central i el Parc Alborgí; i millorar la neteja per a evitar presència d'arena, burilles i papers. Així mateix, en el parc central els banys no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i l'ascensor de la casa de la joventut no funciona.

Des del PP exigim a l'equip de govern que "isca dels despatxos i es faça un volt pels diversos parcs infantils dels diferents barris de Paterna, que diuen ells que estan homologats, per a comprovar el seu estat de manteniment i neteja." També convé destacar que estos espais fan l'efecte de ser insegurs, bruts i que manquen de manteniment generalment. Pel que retraiem a Nuria Campos que les zones infantils manquen d'elements danyats i/o trencats i que es condicionen per a l'esbarjo, gaudi i entreteniment dels menors en òptimes condicions. Així mateix, Juan Sánchez, regidor del PP responsable de l'àrea d'infraestructures, li recalca a la Sra. Campos que "sent els parcs els llocs recreatius més utilitzats per als xiquets i que la seua seguretat és fonamental per a prevenir i evitar accidents que es realitze un adequat servei de manteniment, conservació, reparació d'estos. Pel que va instar a l'equip de govern al fet que totes les zones infantils es troben perfectes condicions i complisquen amb la normativa de seguretat vigent, ja que en este moment hi ha determinades zones que són insegures per als menors."

Finalment, per als populars la creació de brigades de manteniment específiques, que va anunciar el maig de 2016 l'actual equip de govern, en lloc de resoldre els problemes de conservació dels parcs infantils és més una solució que el Govern del Batà està utilitzant per a acontentar als seus mitjançant contractacions opaques.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

 

Modificat el Dimecres, 13 Setembre 2017 18:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.