L'Ajuntament de Paterna millora la mobilitat per als vianants de Lloma Llarga

Dimecres, 11 Octubre 2017 16:53 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 199 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Infraestructures, està finalitzant dues actuacions que milloraran la mobilitat en Lloma Llarga i amb les quals el consistori cerca donar resposta a històriques reivindicacions dels veïns i veïnes del barri. 

La primera de les actuacions consisteix en l'adequació del carrer Romaní per a convertir-la en una zona de passeig útil i accessible. Per açò, es va a asfaltar la zona, que actualment és d'arena, i es va a cobrir de formigó imprés per a fer-la més accessible, neta i transitable. 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora d'Infraestructures, Núria Campos han visitat hui els treballs d'adequació que s'estan duent a terme en diferents punts de Lloma Llarga. 

A més, en el carrer Melissa es van a reposar els travessers de fusta pels quals s'arriba a les zones infantils i que es troben deteriorats, millorant així la seua accessibilitat.

Aquestes obres se sumen a les labors de condicionament que es van dur a terme fa uns mesos en el passeig Ravanell, una de les principals zones de trobada del barri i que va permetre recuperar l'activitat d'una de les principals artèries comercials i de serveis de la zona.

“Ambdues actuacions són dues peticions històriques que els veïns i veïnes del barri demandaven des de fa anys”, ha assenyalat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos al mateix temps que ha afegit que “encara que es tracta de xicotetes reformes, suposen una notable millora per a fer de Lloma Llarga un barri més accessible i transitable per als seus residents”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.