PP Paterna: "El tripartit impassible davant el vandalisme a Paterna"

Dimecres, 11 Octubre 2017 17:00 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 82 vegades

Des del Grup Municipal Popular condemnem les noves situacions de vandalisme de carrer en la Torre de Paterna, que està catalogada com Bé d'Interés Cultural, així com les pintades en el pont arquitectònic i en el centre de transformació de Santa Rita.

Així mateix, retraiem al tripartit que hagen passat 12 mesos i encara no s'hagen iniciat les obres del projecte d'urbanització de la part alta del parc de les coves de la Torre.

El Partit Popular de Paterna condemna qualsevol tipus de violència i les noves situacions de vandalisme en la Torre de Paterna, que a més està catalogada com BIC, així com que s'hagen realitzat pintades en llocs no autoritzats, tals com el pont arquitectònic i el centre de transformació de Santa Rita i diversos carrers del centre històric.

Des del Partit Popular recordem a la regidora de Patrimoni Cultural, Carmen Gayà, de Compromís, que l'octubre de 2016 va anunciar que el consistori destinaria un pressupost d'1,8 milions d'euros per a 2017 en la recuperació del cor històric del municipi, de la qual únicament en 12 mesos s'ha retingut un 7% per al projecte d'urbanització de la part alta del parc de les coves de la Torre, per la qual cosa queden dos mesos per a finalitzar l'any i encara no s'ha gastat un cèntim a restaurar la zona. Per tant, Juan Sánchez, regidor del PP responsable de l'àrea d'infraestructures exigix que "es prenguen mesurades de manera urgent, atés que l'entorn de les Coves i la Torre és un espai especialment sensible, catalogat com Bé d'Interés Cultural i que a més és un lloc estratègic des del punt de vista turístic, cultural i econòmic."

El Partit Popular de Paterna assenyala que: "és trist comprovar la ineficàcia de l'equip de Govern en la restauració de l'entorn de les Coves i la Torre, que és Bé d'Interés Cultural, anunciada fa 12 mesos per la regidora, Carmen Gayà, de Compromís i que encara queden dos mesos per a finalitzar l'any sense que haja gastat un cèntim del projecte."

Finalment, un dels principals eixos de la unió PSOE-Compromís a Paterna va ser la conservació i recuperació del patrimoni històric cultural i el seu entorn, i segons paraules de Compromís "serà una obstinació de l'equip de Govern". Desafortunadament, açò no ha sigut així. El temps demostra una vegada més que el PSOE deixa fer al seu soci de Govern i Compromís per deixadesa i inoperància, no actuen abandonant el patrimoni municipal. Al final qui perd són els veïns de Paterna. Pel que des del Partit Popular no volem que passen més dies i que la brossa continue acumulant-se entorn de la Torre i que les pintades cobrisquen la façana de monuments tan emblemàtics com la Torre. 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dimecres, 11 Octubre 2017 17:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.