PP Paterna: "El pressupost de 2018 és l'art de l'engany"

Dimarts, 14 Novembre 2017 12:09 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 29 vegades

El Grup Municipal Popular ha votat avui, "per responsabilitat", en contra del pressupost presentat per PSOE – Compromís per Paterna i PASIP, atès que aquest pressupost "és l'art de l'engany".

El Partit Popular recrimina al tripartit que sent l'últim pressupost complet que es puga executar en aquesta legislatura, hagen retallat en partides pressupostàries tan importants com la targeta solidària, ja que és l'única opció perquè centenars de famílies puguen rebre ajudes alimentàries, després del tancament del menjador social l'1 de gener de 2017 realitzat per l'equip de Govern actual. 

Per a la regidora Marisa Ferre, que ha defensat avui la posició del Grup Municipal Popular “hem passat de rescatem persones, a retallar en les persones”, ja que s'ha reduït un 11% la subvenció en l'ajudes d'acció social; un 20% en les ajudes per a pal·liar la pobresa en la Coma; un 18% la partida pressupostària de dona i igualtat; un 29% en promoció social; i un 12% en la d'ocupació.

A més, la Sra. Ferre indica que és una vergonya que hagen retallat en un 75% en patrimoni, i més després de les declaracions de Compromís per Paterna en les quals apuntava que “la conservació i recuperació del patrimoni històric cultural de la Torre i el seu entorn, seria una obstinació d'aquest equip de Govern”, la qual cosa demostra que era una promesa més que han oblidat.

Des de Partit Popular de Paterna no donem crèdit a la pujada en un 20% de la partida pressupostària d'impostos, atès que en el ple ordinari de setembre portàvem una moció en la qual demanàvem que la bonificació de l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana, també conegut com a Plusvàlua, passara a ser del 95%, sent aquesta votada en contra per PSOE, Compromís, i Paterna Si Pugues. Pel que cal ressenyar que el Govern del Batà no està interessat a rebaixar la pressió fiscal a tots els veïns del municipi.

El Grup Municipal també retrau al tripartit que s'haja prioritzat en partides pressupostàries menys necessàries, encara quan hi ha ciutadans amb dificultats per a dur a terme el seu dia a dia, per la qual cosa el Govern del Batà i més concretament l'Alcalde, D. Juan Antonio Sagredo i la seua primer espasa el Sr. Juanma Ramón, de Compromís, són dels quals torne vostè demà i el matí mai arriba.

Així mateix, per a Marisa Ferre aquests pressupostos han atemptat contra la participació ciutadana, doncs els han canviat les regles del joc al seu antull, fins i tot avui no han respectat que hagen començat les assemblees participatives dels pressupostos.

A més, la Sra. Ferre li ha recordat al Sr. Ramón la seua fràgil memòria, doncs en els últims anys d'oposició en la legislatura passada, ell deia que “ha arribat l'hora de deixar les lluites polítiques de costat i lluitar per allò que és prioritari, que a Paterna ningú es quede sense menjar perquè el fam no espera a ningú”, per la qual cosa la regidora del Partit Popular li ha demanat que per responsabilitat política es vaja perquè les famílies d'aquest municipi puguen seguir menjant.

També, la regidora del Partit Popular, li retrau a Compromís que haja venut a 70.000 veïns a canvi d'un assessor que ha costat 60 milions d'euros, el pressupost de Paterna.

Per a concloure, el Grup Municipal Popular ha proposat al Govern del Batà mesurades tals com l'obertura del menjador social; la finalització del projecte de canalització del Barranc del Rubio; que s'augmente la consignació pressupostària de la targeta solidària, entre altres mesures. ja que en el període d'al·legacions, el Partit Popular presentarà una bateria de propostes que serviran per a millorar la qualitat de vida dels paterneros, en el cas que aquest equip de govern tinga sentit comú i les accepte.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dimarts, 14 Novembre 2017 12:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.