PP Paterna: "¿Esta es la Mola que volem?"

Dijous, 07 Desembre 2017 18:14 Escrit per  pp paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 50 vegades

La Mola és una zona verda d'1.400.000 metres quadrats al costat del municipi de Paterna i molt pròxim a Godella. Actualment, 650.000 metres quadrats pertanyen al Ministeri de Defensa i la resta, a propietaris particulars. 

Des del Grup Municipal Popular no entenem com l'Equip de Govern pretén que La Mola es declare Paratge Natural Municipal, la finalitat del qual seria habilitar mecanismes de protecció, ordenació i gestió del patrimoni natural amb la finalitat de preservar-ho per a les generacions futures, i es trobe a dia d'avui en un estat de conservació lamentable, tal com es pot apreciar en les fotos que adjuntem. 

Per a María Villajos, portaveu del Grup Popular és incomprensible que Compromís per Paterna, fidel defensor de Salvar La Mola “només de boca”, mantinga aquest paratge natural tan mal condicionat, quan en 2016 defensaven la importància de “recuperar els cultius de secà en l'entorn (algarrobos, oliveras i ametlers) perquè açò ajudaria a millorar el sòl i al fet que fóra viable una reforestació.” Per a Villajos, “un any després, aqueix condicionament ha quedat en el tinter i sembla que les conviccions de Compromís s'han anat diluint en agafar el vestit de la gestió municipal, vaig portar que d'altra banda li queda bastant gran. Entén Compromís per reforestació tenir un abocador? 

Són ells els qui treballen perquè La Mola siga declarada Paratge Natural Municipal? Més aviat és una pedrera d'enderrocs davant la deixadesa absoluta d'aquells que més reclamen la seua protecció, però els fets una vegada més demostren el contrari. És est l'ús que volen donar-li a la Mola? L'Equip de Govern segueix enganyant als veïns i segueixen sense tenir un projecte alternatiu als més de 6.000 llocs de treball que haguera generat Port Mediterrani. Alguna cosa haurien de dir-los a aquestes 6.000 famílies que han deixat sense un futur d'ocupació. L'única contrapartida que ofereixen és una zona degradada i bruta amb el consentiment dels seus pseudoprotectores, Compromís i PSOE.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dijous, 07 Desembre 2017 18:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.