PP Paterna: "Compromís una vegada més esmente atès que en el cas de RGC el temps d'espera són més de 90 dies"

Dijous, 11 Gener 2018 18:43 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 134 vegades

Per al Partit Popular “és una vergonya que Ramón, tinent d'alcalde de diversitat funcional i polítiques inclusives, s'atrevisca a mentir i jugar amb un assumpte tan important”.

El PP s'ha reunit en les últimes setmanes amb nombroses famílies afectades per aquests retards amb la finalitat de conèixer de primera mà la seua situació i tractar d'aportar solucions davant una situació que en ocasions fins i tot causa desesperació.

Els veïns de Paterna que sol·liciten una primera cita amb els treballadors socials de l'Ajuntament han d'esperar, almenys, 90 dies a ser atesos perquè es valore de forma inicial la seua sol·licitud de Renda Garantida de Ciutadania, segons queixes registrades en el dia d'avui per diverses famílies i en el propi Grup Municipal. Tot açò explica la devolució de més de 200.000 euros per la falta de tramitació d'expedients en el 2017. Prestació que en la seua gran majoria està destinada a les famílies del barri de la Coma, en risc d'exclusió, la qual cosa suposa un greu perjudici per a aquestes famílies.

I segueix mentint, agents veïnals de reconegut prestigi en el Barri de la Coma, barri d'atenció preferent, constaten en el dia d'avui que les cites per als veïns de la Coma es donaven en serveis socials per a fi de Febrer, és a dir més de 45 dies.

El mateix ocorre en els dos centres socials situats en el casc urbà i que donen servei a Terramelar, La Canyada, Centre, Santa Rita, Valterna i Campament .Els veïns relaten vertaderes dificultats a obtenir un dia de cita concret per a ser atesos, i que únicament després de molta insistència aconsegueixen saber que els cridaren per telèfon en 15 dies per a donar-li data en el cas de Dependència i 30 dies per a programes com a servei d'ajuda domiciliària o ajudes econòmiques d'emergència.

"De res serveix mentir si la realitat demostra que Ramón no cuida a les famílies en risc d'exclusió com es mereixen, ha afegit Villajos." Per a Villajos “és vergonyós que el tinent alcalde de Compromís, Juanma Ramón, faça una nota amb l'única fi de tapar les adjudicacions de contractes a la seua família. Així mateix, per a Villajos l'alcalde com a president de la corporació, és, també, responsable de les mentides i còmplice de la situació.”

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dijous, 11 Gener 2018 18:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.