L'Ajuntament de Paterna estrena nova pàgina web 

Divendres, 02 Març 2018 14:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 182 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha renovat la seua pàgina web www.paterna.es per a adaptar-la a les necessitats dels usuaris, millorant la seua estructura i usabilitat. 

“Amb una mitjana de 1000 usuaris al dia, la web de l'Ajuntament és un de les principals canals d'informació dels veïns i veïnes” ha assenyalat la regidora de Tecnologies de la Informació, Eva Pérez, qui ha assenyalat que “era necessària una reestructuració que facilitara l'accés a la informació d'una manera més intuïtiva”. 

Per a açò, la nova web s'estructura en 10 grans àrees: Empreses i ocupació, Serveis socials, Educació i Esports, Participació Ciutadana, Cultura, Sanitat, Comerç i Consum, Seguretat i Emergències, Igualtat i Infraestructures i Medi ambient en les quals s'arreplega informació d'interès per als ciutadans. 

A més, en la pàgina principal es destaquen les campanyes que s'estan desenvolupant, les notícies i els esdeveniments d'agenda. També s'ha inclòs una secció de vídeos on s'agrupen totes les notícies del municipi i s'han prioritzat les xarxes socials municipals, “que entre totes sumen un total de més de 20.0000 usuaris, i són una eina fonamental perquè els veïns i veïnes es mantinguen informats de tot el que succeeix en el municipi”, ha postil·lat la regidora Pérez. 

Finalment, la renovació de la web també respon a les noves maneres d'accés a la informació “més del 46 % dels visitants de la nostra web municipal accedeixen a ella a través dels seus mòbils, per la qual cosa el nou disseny s'ha adaptat perquè els usuaris puguen gaudir d'una millor experiència durant la navegació”, ha explicat la regidora Pérez.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 02 Març 2018 14:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.