PP Paterna: "El desgovern de Sagredo perjudica als més vulnerables"

Dilluns, 16 abril 2018 19:23 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 141 vegades

Per al Partit Popular de Paterna els 3 anys de desgovern de l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha provocat un 15,73% menys d'inversió per a l'acolliment familiar, lluita contra l'empobriment energètic i les ajudes de lloguer d'emergència social. 

El Grup Municipal Popular, a més, considera intolerable que aquells que venien a rescatar persones, en dos anys consecutius, hagen rebutjat 25.666,45 euros d'una subvenció que està destinada a persones o unitats familiars que pels seus ingressos no poden pagar el pagament dels subministraments d'aigua, llum i gas per estar en risc d'exclusió social. 

María Villajos, portaveu del Grup Municipal Popular, exigeix a Sagredo que agilite els expedients de Renda Garantida de Ciutadania, atès que en el que portem d'any, únicament, s'han destinat 56.005,41 euros, la qual cosa ens fa sospitar que ocorrerà alguna cosa semblat a 2017, període en el qual es van deixar d'abonar al voltant de 250.000 euros d'aquesta prestació econòmica que ajuda a les persones que manquen de recursos per a mantenir el seu benestar personal i familiar. 

Els populars considerem inacceptable que des d'agost de l'any passat, i fins a l'actualitat, més de 150 famílies no disposen de la targeta solidària per falta de dotació econòmica, atès que aquesta era la seua única alternativa després del tancament del menjador social per part de Sagredo al gener de 2016, i la caseta de Carmen Roca. 

Per a María Villajos, és intolerable que “un municipi amb 18.334 persones en risc d'exclusió social, segons la projecció poblacional de Paterna a l'efecte de la taxa AROPE, dades proporcionades per l'àrea d'inclusió social informe ACTUA, haja patit una reducció tan important de les ajudes, ja que moltes d'elles depenen únicament de les mateixes per a poder arribar a fi de mes i/o poder alimentar-se.” 

Per a la portaveu Sagredo hauria de plantejar-se quins són les seues prioritats, ja que amb les seues accions demostra el poc que li interessen els veïns que pitjor ho estan passant. No pot deixar a milers de paterners en unes condicions tan precàries.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dilluns, 16 abril 2018 19:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.