Fuente del Jarro de Paterna acull el Taller Màxima Productivitat de Leansis en el qual han participat 40 empreses

Dimecres, 16 Mai 2018 16:45 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 96 vegades

Al voltant de 40 empresaris i treballadors han participat aquest matí en el taller Màxima Productivitat, organitzat per Leansis en Fuente del Jarro. 

El "model Lligen", aplicat a Espanya per gran quantitat de companyies, però encara molt desconegut per a la majoria de les Pimes, suposa l'aplicació d'una estratègia empresarial que cerca millorar l'eficiència reduint costos i alineant a totes les persones de l'organització cap a l'estrategia correcta mitjançant l'impuls de productes i serveis demandats pel consumidor. 

En el cas del Taller de Productivitat Màxima impartit avui, s'ha posat de manifest el fet que habitualment els treballadors d'una empresa poden perdre entre un 30 i un 70% del seu temps realitzant operacions que no aporten valor, és a dir, accions que no acosten el producte al que el client desitja. Açò pot ocórrer per pèrdua de temps en desplaçaments, períodes de temps inactius per una mala planificació o per tornar a desenvolupar peces o productes defectuossos, gestions no productives o perquè es desenvolupen accions o operacions que el client no valora i no està disposat a pagar per açò, entre un llarg etcètera. 

Durant el curs s'ha explicat fórmules per a optimitzar l'aportació de valor i eliminar els desperdicis en les operacions, mitjançant la implantació d'una sistemàtica de treball contrastada en vaig donar-versos sectors. Leansis ofereix un diagnòstic gratuït a les empreses que ho sol·liciten que permet conèixer les millores a implantar per a aconseguir uns nivells més alts de productivitat. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 16 Mai 2018 16:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.