Paterna ultima les obres de la seua nova piscina d'estiu

Dimecres, 16 Mai 2018 17:43 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 182 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Infraestructures, està ultimant les obres de la nova piscina d'estiu de la carretera de Manises, la reforma integral la qual està executant l'actual equip de govern per a transformar les velles instal·lacions en un modern complex aquàtic.

Així ho ha anunciat hui la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha explicat que “ja s'han realitzat les proves de estanqueïtat, tant de la zona de spa i de nado que pertanyen al got de la piscina d'adults com de la zona de dolls, la zona de xipolleges i la zona de poal que conformen les piscines infantils”. 

Referent a açò, Campos també ha indicat que “en els pròxims dies es realitzaran també les proves de filtrat” i ha avançat que “si els resultats de tots els exàmens de certificació són satisfactoris - tal com està previst - les instal·lacions estaran a punt per a aquesta temporada”.

“Aquesta complexa remodelació, que ha suposat una inversió propera als 2 milions d'euros, permetrà oferir als paterners i paterneres una completa oferta aquàtica, lúdica i recreativa, segura i de qualitat”, ha assenyalat la regidora, qui està convençuda que la “espera mereixerà la pena”.

El nou complex albergarà tres piscines, circuits de spa amb jacuzzi, zona d'ombrel·les, un parc de jocs, una cafeteria, vestuaris, una oficina de infermeria i nova entrada pel bulevard de la carretera de Manises. 

Finalment, Núria Campos ha precisat que “aquesta nova piscina, moderna i pensada per al gaudi de tots els veïns i veïnes de totes les edats, és una obra de gran envergadura que ha requerit d'un complex projecte tècnic i els treballs del qual han seguit amb especial deteniment els tècnics de l'Àrea d'Infraestructures”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 16 Mai 2018 17:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.