El servei de seguretat privada de "Fuente del Jarro" de Paterna posa a disposició policial a dos individus per temptativa de robatori

Dimecres, 13 Juny 2018 13:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 123 vegades

El Servei de Vigilància i Seguretat de Fuente del Jarro ha posat avui a disposició policial a dos individus que han sigut sorpresos traient material d'una empresa de la calle ciutat de Barcelona que actualment està sense activitat. 

Els fets han ocorregut a les 9 hores del matí, en ser sorpresos carregant amb trapes de clavegueram que, com després s'ha comprovat, procedien del perímetre interior de l'edifici. De fet, una vegada el servei de vigilància ha accedit al seu interior, ha comprovat com havien apilats diversos materials metàl·lics, preparats per a ser arreplegats i previsiblement venuts posteriorment com a ferralla. Des del Servei de seguretat privada de Font del Pitxer s'ha contactat amb Policia Nacional perquè aquests prengueren les mesures corresponents. Es dóna la circumstància que un dels dos detinguts es trobava actualment complint el tercer grau penitenciari. 

Amb aquest tipus d'actuacions es comprova per què la vigilància de Fuente del Jarro és un dels serveis millor valorats pels empresaris socis de Asivalco. Aquesta labor preventiva ha permès que, durant el present any 2018 no s'haja produït encara cap robatori, mentre que fins al mes de maig es va posar a 105 persones a disposició policial després de detectar-se possibles indicis delictius i/o per negar-se a la identificació. A més d'aquesta labor preventiva en matèria de robatoris, el servei de Seguretat Privada també es manté alerta davant un altre tipus d'actuacions que van en contra de l'estat de Font del Pitxer, com el control d'abocaments d'enderrocs. També realitza atenció a empreses, són els primers a acudir davant una situació d'emergència, com un incendi o en cas que es produïsca un accident de trànsit. 

Per tot açò, el gerent de Fuente del Jarro, Joaquín Ballester, recalca que “malgrat la complexitat de vigilar un àrea empresarial de la grandària de Font del Pitxer, som un dels enclavaments industrials millor protegits de la Comunitat Valenciana i açò és alguna cosa molt valorat pels nostres empresaris”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 13 Juny 2018 13:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.