L'Ajuntament de Paterna inverteix 200.000 euros per a completar l’urbanització del cementeri municipal

Dimecres, 11 Juliol 2018 14:28 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 169 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat en Junta de Govern Local les obres d'urbanització necessàries per a completar la zona de cementeri municipal que queda sense urbanitzar ni construir, situada en la parteix sud-est del recinte. 

Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos “d'aquesta manera pretenem deixar l'espai que queda per consolidar preparat per a construir els nínxols que falten en un futur”. 

Les obres projectades inclouen l'adequació de tots els espais rodats i enjardinats que existeixen en la zona lliure del cementeri municipal amb l'objectiu que queden acabats i condicionats tots els espais comuns. 

A més d'enjardinar el nou espai, també s'ha planejat la instal·lació de reg per a donar servei als nous parterres i es va a ampliar la xarxa de pluvials per a evitar inundacions en època de pluges. 

El pressupost dels treballs és de 200.000 euros i tindran un termini d'execució de sis mesos a partir de que es liciten les obres. 

Finalment, la regidora ha recordat que “actualment existeix una demanda per a augmentar les unitats d'enterraments, per la qual cosa es feia necessari condicionar aquesta superfície del cementeri”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 11 Juliol 2018 14:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.