L'Ajuntament de Paterna readapta la reforma del Parc del Alborgí a la petició de l'associació de veïns del barri

Dimecres, 07 Novembre 2018 12:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 54 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha reconfigurat el projecte de reforma del parc d'Alborgí, les obres del qual es troben en fase d'execució, per a adaptar-ho a la petició de l'Associació de Veïns d'Alborgí.

Així ho ha anunciat avui la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha explicat que “en lloc de retirar el riu de roques que dóna a l'estany, tal com estava projectat, es mantindrà, atenent així la sol·licitud que ha realitzat l'associació veïnal”. 

“D'aquesta manera, la remodelació que afecta als elements d'aigua del parc només inclourà al redissenye de la font ornamental i de l'estany, que s'impermeabilitzaran, així com actuacions en paviment i mobiliari urbà de l'entorn de la font”, ha precisat Campos. 

Referent a això, la regidora també ha recordat que en aquesta segona fase de reforma es crearan umbracles amb tendals i s'instal·laran zones de bancs per a lectura.

Aquesta actuació se suma als treballs de millora que l'Ajuntament de Paterna va concloure a principis d'estiu a l'entorn de la Terrisseria, habilitant noves zones infantils en la part nord del parc, en els quals va invertir prop de 100.000 euros.

Amb una extensió de més de 30.000 m2, el parc d'Alborgí és una de la principals zones d'esplai del barri, que alberga zones de jocs infantils, pistes esportives, zones de descans i fins a un jardí botànic. 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 07 Novembre 2018 12:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.