Paterna millora la seguretat de les seues zones escolars amb noves senyalitzacions viàries

Dilluns, 03 Desembre 2018 11:08 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 111 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha iniciat un pla integral de senyalització viària en totes les zones escolars del municipi amb l'objectiu de garantir la seguretat dels estudiants durant l'entrada i eixida de classes. 

Així l'anunciat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, qui ha explicat que “en una primera fase  s'han col·locat quatre senyals d'advertiment d'escolars enfront del col·legi Cervantes per a augmentar la precaució delsconductors i la protección dels escolars”. 

Per al nou repintats'hautilitzat una nova tècnica de termoplàstica, una pintura de microesferes de vidre que confereix als senyals una alta reflectivitat, permet una major resistència al desgast i és més respectuosa amb el medi ambient. 

A més, la regidora ha avançat que “el pla contempla la senyalització de totes les àrees escolars dels diferents barris, donant resposta a una de les principals reivindicacions de les AMPAS”. 

D'aquesta manera, durant les pròximes setmanes es pintarà la zona dels col·legis La Font i l'ElParc en el barri de la Canyada i es continuarà en el barri de la Coma i els centres del nucli urbà. 

 

Informa Nou Horta.Paterna

Modificat el Dilluns, 03 Desembre 2018 11:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.