Emilio Martínez-Lázaro presenta "Mi amor perdido" en dins de les Preestrenes del Festival de Cinema de Paterna

Dimarts, 04 Desembre 2018 11:42 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 68 vegades

Dins de la programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l'any, el Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” en col·laboració amb els cinemes Kinépolis València acolliran dimarts 4 de desembre el **preestreno de "Mi amor perdido", l'últim llargmetratge dirigit per Emilio Martínez-Lázaro. 

L'acte estarà presentat pel propi realitzador, responsable d'alguns dels títols més taquillers de la història del cinema espanyol (Vuit cognoms bascos, Vuit cognoms catalans, L'altre costat del llit) i un dels grans referents nacionals de les últimes dècades gràcies a treballs com Lulú de nit, Amo el teu llit ric, Els pitjors anys de la nostra vida, Carreteres secundàries o Les 13 roses.

Mario (Dani Rovira) i Olivia (Michelle Jenner) sempre han sigut escèptics en l'amor. La nit en la qual acaben de trencar amb les seues respectives parelles es coneixen i una atracció inevitable els atropella. Ell és un monologuista que comença a tindre èxit i ella una actriu de teatre que sobreviu com a cambrera.

Quan troben un gatet de carrer decideixen anar-se a viure junts per a donar-li una llar. Ho bategen com “Schrödinger”, però només atén quan li criden “Mi amor” i li parlen en valencià. Són feliços, però incrèduls amb l'amor que asseguen, i un dia es plantegen què ocorreria amb “Mi amor” en cas que trencaren, i la decisió provoca que acaben trencant. Mi amor, fart de discussions, s'escapa. Desesperats, posen cartells per tot el barri amb el reclam “Mi amor perdido”.

"Mi amor perdido", que arribarà a les pantalles el divendres 14 de desembre, és una producció de Sony Pictures International Productions, Discontinu La Pel·lícula AIE, Impala S.A. i Caos Films S.L., amb el suport internacional d'Halley Productions i en associació amb RTVE. La distribució és a càrrec de Sony PicturesEntertainment Ibèria.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l'Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 04 Desembre 2018 11:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.