Paterna commemora el Dia de la Discapacitat amb una jornada de sensibilització

Dimarts, 04 Desembre 2018 12:15 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 110 vegades

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l'Ajuntament de Paterna, ha organitzat una jornada de sensibilització dels problemes als quals s'enfronten les persones amb discapacitat. 

La jornada, que es va celebrar en el Teatre Capri, va començar a les 17.30 h amb una actuació de la companyia de dansa i teatreinclusiu “Entrellaçats”.

A partir de les 18 h es projectà el documental “Dobles armaris, Dobles suports”, que tracta sobre els dobles armaris als quals s'enfronten les persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament que al seu torn formen part del col·lectiu LGTB. Després de la projecció hi havia un debat en el qual es tractaràaqueixa doble problemàtica relacionada amb la sexualitat. 

Per a finalitzar, es va celebrar a les 19 h una Taula Redona sobre la situació de les dones ambdiscapacitat en el medi rural a càrrec del Comité d'Entitats Representants de persones amb discapacitat de la Comunitat Valenciana, CERMI CV. 

L'objectiu de la ponència és visibilitzar la situació de la dona en el medi rural i comptarà amb la participació de diferents dones i persones ambdiscapacitat que oferiran els seus testimoniatges.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 04 Desembre 2018 12:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.