L'Ajuntament de Paterna arreplega a La Coma més de 4 tones d'escombraries i fem

Divendres, 07 Desembre 2018 14:38 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 46 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa pública Gespa i de l'empresa adjudicatària del servei de fem FCC, ha retirat de l'entorn del col·legi Antonio Ferrandis del barri de la Coma més de 3 tones de mobles i 1 tona de fem.

Així ho ha anunciat hui la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha explicat que amb l'objectiu de millorar la imatge i la salubritat del barri “al llarg de tres dies, fins a un total de 12 operaris han estat treballant durant dues jornades completes per a eliminar les restes de fem, cristalls, enscombraries i estris que hi havia localitzats en la zona”. 

Tal com ha indicat Campos, “per a realitzar aquestes tasques s'han utilitzat 5 camions i una minicargadora” al mateix temps que ha indicat que també s'han realitzat actuacions de desbrossament del solar i la poda de les palmeres en la zona descrita.

Aquesta actuació forma part d'una sèrie de treballs addiciones de reforç de neteja que, periòdicament, el consistori escomet en diferents punts del barri de La Coma per a garantir unes bones condicions d'higiene. 

Pel que fa a això, Campos també ha recordat que fa pocs mesos l'Ajuntament va renovar tots els contenidors del barri, que es trobaven en la seua majoria estaven sense tapes. 

 

Informa Nou Horta. Paterna. 

Modificat el Divendres, 07 Desembre 2018 14:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.