PP Paterna: "Els polígons industrials del municipi perden 1,3 milions d'euros per fallades de gestió"

Dimecres, 09 Gener 2019 10:06 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 70 vegades

L'objectiu de tot Ajuntament ha de ser clar: afavorir en la mesura de les seues possibilitats la posada en marxa de projectes avantatjosos per a les seues àrees industrials, modernitzar el teixit productiu i aconseguir que les ciutats siguen espais intel·ligents o “smart spaces”.

Paterna, com a gran ciutat de la Comunitat València ha d'anar en aqueixa línia i de fet, el propi Alcalde Juan Antonio Sagredo va ser el que, durant un desdejuni empresarial organitzat per València Plaza el 7/03/2016, subratllava l'oportunitat de "esmenar les manques existents" que s'obriria amb l'accés als fons als quals aspira l'Ajuntament de Paterna, al mateix temps que exposava les particularitats que afecten el Parc Tecnològic, com la congestió de la circulació i els problemes d'aparcament en aquest concorregut polígon i la necessitat d'implantar una xarxa de fibra òptica en el polígon de l'Andana així com a solucionar els problemes d'accés davant les inundacions que es produeixen en el lloc.

El problema ha vingut quan Paterna ha sigut un dels 3 únics municipis que han perdut les ajudes de 2018. Concretament, a causa de les fallades de gestió per part de l'Equip de Govern, les àrees empresarials han deixat de beneficiar-se d'1.3 milions d'euros. Aquestes ajudes podrien haver anat destinades, en el cas de Font del Pitxer, a mobilitat, on representants de l'associació d'empresaris Asivalco, afirmen que “en els embossos que es produeixen diàriament es perd prop de l'1% de productivitat”.

En paraules de la portaveu del PP de Paterna, María Villajos “tots els municipis han treballat a contrarellotge per a complir els terminis excepte el nostre ajuntament. Sent una de les potències industrials de Comunitat València, Sagredo s'ha permès el luxe de renunciar a subvencions per a millorar el nostre teixit industrial”.

En aquest sentit Villajos remarca que “no és la primera vegada que Sagredo perd subvencions per la seua deixadesa de gestió. Referent a foment de l'ocupació Sagredo va deixar escapar de 24.000 euros en 2017. D'igual manera, ha deixat escapar ajudes orientades a dinamització dels mercats municipals i a material dotacional per a les residències de persones en situació de dependència. 

Villajos finalitza fent al·lusió al fet que “l'Alcalde sembla més centrat en els seus assumptes judicials i en les declaracions de testimonis i la seua pròpia que en les coses que realment afecten els veïns de Paterna. Paterna no pot permetre's el luxe de renunciar a subvencions perquè després siguen tots els veïns els que hagen de fer-se càrrec de les factures. Si Sagredo no és capaç de centrar-se en la seua gestió com a Alcalde, la qual cosa hauria de plantejar-se és dimitir”.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dimecres, 09 Gener 2019 10:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.