El PPCV ratifica el suport als projectes de María Villajos a Paterna

Divendres, 12 abril 2019 12:47 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 58 vegades

La candidata dels populars de Paterna, María Villajos, ha oferit una roda de premsa acompanyada pels diputats autonòmics Alfredo Castelló i Jorge Bellver, per a exposar les propostes que el Partit Popular té per al municipi i que compten amb el suport de l'organització a nivell autonòmic. Villajos ha destacat la clara aposta d'Isabel Bonig, representada pels seus diputats, cap a Paterna, ciutat que destaca per ser un dels principals motors econòmics de la Comunitat Valenciana.

 

En aquest sentit, en matèria sanitària han destacat les grans pèrdues de serveis que ha patit Paterna en 4 anys, com les especialitats de trauma i digestiu, les urgències a La Canyada o les retallades en planificació familiar i salut mental en La Coma. Villajos assegura recuperar aquestes especialitats per a Paterna i revitalitzar el centre d'especialitats de Campament, així com dur a terme una reforma integral del centre de salut del Clot de Joan.

 

Referent a infraestructures, Alfredo Castelló destaca la gran aposta de Villajos per millorar Paterna i la necessitat que la Conselleria done suport a aquesta aposta per a, per exemple, aconseguir l'ampliació de la CV365 i aconseguir el finançament del Ministeri per a la N220, donar suport financerament el segon túnel de Font del Pitxer o remodelar els accessos i eixides de Valterna, barri que s'ha vist completament desbordat pel tipus de construcció dut a terme i la quantitat d'habitants que comporta.

 

Respecte a matèria educativa, s'ha destacat les retallades en línies concertades que s'han viscut en el Armelar, el sant Tomás d'Aquino i en l'FP de La Salle. Villajos assegura que Paterna mai hauria d'haver fet un pas arrere en els serveis educatius ja aconseguits i que quan governe, no es conformarà amb recuperar el que l'esquerra ha retallat, sinó que, a més, apostarà per l'educació gratuïta de 0 a 3 anys, que Isabel Bonig finançarà en un 80%, i construirà, amb suport de la Conselleria d'Educació, un nou institut públic per a Valterna.

 

Però sens dubte, la gran aposta tant des de PPCV com de l'agrupació local passa per la reducció impositiva i l'eliminació de despesa supèrflua. Villajos assegura una baixa de l'IBI al mínim legal i una bonificació de l'impost de plusvàlua per a les herències del 95%, la qual cosa implicarà una reducció impositiva d'uns 3 milions d'euros en benefici dels paterners. Per part seua, Jorge Bellver ha destacat les grans mesures que prendrà la Conselleria que passaran per eliminar l'impost de patrimoni, eliminar l'impost de successions i donacions i reduir l'IRPF en un 40% en tots els seus trams, fent que els que cobren menys de 35.000€ a l'any únicament paguen un 8%.

 

Altres aspectes tractats han sigut la reivindicació de l'augment de freqüència a 15 minuts dels trens fins a la nova estació que es construirà a La Canyada, la plataforma per als vianants que comunicarà Tàctica amb Santa Rita o la construcció d'un Centre de Dia i Residència per a majors a Paterna.

 

Villajos ha finalitzat afirmant que “aquests anys hem vist com l'esquerra de Paterna i el Botànic pràcticament no han fet res en conjunt i per a un bon govern, és imprescindible que hi haja una coordinació exemplar entre totes dues administracions. Tots els projectes que tenim per a Paterna han sigut avaluats pel PP d'Isabel Bonig i comptem amb el seu ple suport per a poder dur-los a terme. Hem de pensar Paterna en gran i no limitar-nos a fer polítiques basades en maquillar la nostra Vila”.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Divendres, 12 abril 2019 12:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.