Compromís per Paterna: "El PSOE no compta amb la participació ciudadana per a decidir que volen fer amb els terrenys militars"

Dilluns, 15 abril 2019 10:04 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 76 vegades

Des de Compromís per Paterna, portem anys reivindicant la cessió de les casernes militars al poble. És lamentable que l’Alcalde utilitze una reivindicació històrica del municipi per a fer campanya electoral enganyant a tot el poble. Des de Compromís considerem que l’Alcalde torna a deixar de costat als veïns de Campament per a decidir que volen fer amb els terrenys militars, decidint coses, anunciant usos sense comptar amb la participació ciutadana, més quan són coses per a les que ni té el poder municipal que necessita, ni son viables tal i com les planteja. “Hui hem intentat contrastar la informació amb la Secció del Ministeri de Defensa encarregat de gestionar el patrimoni i el terreny militar a la Comunitat Valenciana i hem sol.licitat formalment la informació referent a les tramitiacions realitzades“.

 

Un protocol, sense cap gestió administrativa realitzada, ni a l’Ajuntament ni a l’INVIED, que demostra que és un anunci i una foto electoralista de l’Alcalde i la Sra. Margarita Robles que només busca un rèdit electoral. Tots els alcaldes predecessors de Sagredo han anunciat protocols semblants sense que es materialitze absolutament res. I és que en realitat el que ha signat Sagredo es pot resumir en paraules planes: que si l’exercit algun dia decideix anar-se’n de Paterna, l’Ajuntament haurà de requalificar els terrenys per construir vivendes, un ‘pelotasso’ urbanístic a mida de l’exercit, tot si després de les eleccions qui estiga al Ministeri ho considera, i si qui estiga a l’ajuntament vol fer-ho o si finalment el planejament urbanístic ho permet. Assoles i únicament en eixe cas, el poble de Paterna podrà gaudir dels terrenys militars. 

 

Massa condicionants i pocs avanços que justifiquen tal anunci triomfalista. Des de Compromís anem a exigir a l’alcalde que informe al poble de totes les gestions realitzades que estan darrere d’aquest anunci. Anuncis del PSOE, amb la complicitat de la Ministra, “que frega l’incompliment de la normativa electoral, que d’altra banda confirma la línia de l’alcalde de gastar de manera partidista la publicitat institucional buida de contingut real”.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 10:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.