Paterna anuncia que Foment licitarà a final d'any les obres d'accés a la 2a fase de Font del Gerro

Dilluns, 15 abril 2019 13:18 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 43 vegades

El Ministeri de Foment licitarà a la fi d'enguany les obres d'accés a la 2a fase del polígon industrial Font del Pitxer.

 

Així ho ha anunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de comunicar-li'l el Ministre de Foment, José Luis Ábalos en la reunió que tots dos dirigents han mantingut per a abordar totes les infraestructures que afecten a Paterna, sobretot l'ampliació de la N-220 a petició del propi Alcalde.

 

En opinió de Sagredo, “l'ampliació d'aquesta infraestructura és una obra necessària per a absorbir tot el trànsit que col·lapsa els accessos al nucli urbà de la ciutat i als polígons Font del Pitxer i Tàctica”. 

 

Referent a això, el primer edil ha recordat que “l'ampliació d'aquesta carretera porta aparellada l'obra d'un segon accés a la segona fase del parc polígon industrial Font del Pitxer”.

 

“Es tracta d'una obra important per a Paterna i per als nostres interessos, tant a nivell empresarial com de mobilitat”, ha afirmat l'Alcalde al mateix temps que ha assenyalat que “aquesta actuació millorarà notablement la seguretat viària i la funcionalitat d'aqueixa zona del nostre terme municipal per la qual, diàriament circulen més de 12.000 vehicles”. 

 

Per a Sagredo, que porta anys reclamant al costat d'empresaris i treballadors, la construcció la millora dels accessos a la 2a fase de Font del Pitxer, “l'anunci d'aquesta licitació és una molt bona notícia que millorarà la circulació per un polígon que alberga a prop de 500 empreses i més de 7.000 treballadors, fent-ho més accessible i competitiu”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 13:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.